Well mb06 echo-1

Реших да споделя впечатленията си от тази реплика. смея да твърдя, че това са най-разумно похарчените 100 лева в живота ми :wink: Като видях че Тайвангън са я пуснали на 46 Еврака реших да си я взема. Малко бях предубеден към марката, след покупката на един МВ4417В който се оказа истинско бедствие . Но това пушкало ме изненада приятно. В сайта си поляците я дават 1.49 Джаула, но при тестовете направо от кутията извади стабилни 1.87-1.88 Джаула с 0.36 грамови топчета . Лекичка ( 2.3кг ) и сравнително компактна за снайпер, с препратки към М4 ( регулируем приклад, пистолетна ръкохватка и т.н. ) . Разглобява се за секунди и вътре всичко е добре сглобено. Дойде с един тон смазка и се наложи да я почистя и пресмажа. Кофтито при този модел е позицията на болта за зареждане. Да, красиво е прибран към корпуса и не стърчи, но ако не внимаваш можеш да се нараниш докато зареждаш , защото пръстите отиват на бутончето за предпазителя. Готиното е че идва с три пълнителя и части за преместване на болта от дясна в лява позиция - удобно за левичари.
Засега съм я тествал на 30 метра с минимален хоп и увеличение 3х и един пълнител (25 бр. ) без усилия си го вкарва в лист размер А4.
Препоръчвам я не само заради цената й, но и защото не е никак лоша вън от кутията,а и ъпгрейд частите ги има по път и над път и са на народни цени .
Ето как изглежда моята : със сменен приклад с регулируем набузник и преработена предна част с удължение от алуминий и релса за монтаж на обикновен бипод.

1 Like