В търсене на комбо риг + раница

Здравейте пичове,

Търся микро риг и flat pack, които могат да се съединят и да ползват презрамките на раницата за общо закрепяне, например:

Viper имат подобно предложение (vx utility rig + charger pack ) , но го няма в наличност по сайтовете, където съм търсил. 8FIELDS и primal gear също имат, но от първите опита ми е показал, че са поредните китайчета (в лошия смисъл), а вторите ми се струват прекалено евтини, че да са качествени.

Някой попадал ли е на подобни продукти от други фирми?

1 Like

Flyee и ТМС. Имат мн хубав гръб-раница за JPC plate carrier, копие на GMR Minimap. :tornado::japanese_goblin::call_me_hand:t2:

1 Like

Аз съм с комбо чест риг на емерсон и китайски Flat pack и смея да твърдя, че е най-удобната комбинация изпробвана от мен. Раницата има място за мехур винаги може да я свалиш и да вземеш нещо от нея, а не някой постоянно да вади нещо от гърба ти. Рига побира 5 пълнителя има два странични джоба, държа си радиото в единия, а в другия граната. Отделно има още един джоб отдолу за други нещица.

3 Likes

Не знам какъв ти е бюджета, но моя съвет е, ако ще инвестираш дългосрочно в такъв тип екипировка да видиш моделите на Tasmanian tiger.
Тествал съм ги в бойна ситуация и определено оправдават цената си!

Това предложение от алиекспреса прилича на търсеното от теб:

Същото нещо търся, но не знам дали марката е читава. Просто много подобни марки нямат никакъв QA процес.

Ако бюджета е без значение си вземи оригинала на HALEY STRATEGIC

Де да не беше от значение… Оригиналите от Haley и Spiritus като ригове са страхотно замислени, но като за хоби мисля, че са overkill.