TMC Fighter belt сетъп

Едно от интересните предложения на ТМС е тяхното копие на Senshi колана на Rōnin Tactics.

Солиден, удобен и нископрофилен лек колан от две части:

  • Пет сантиметра широк плътен вътрешен колан без катарама, който се ползва като обичаен колан за панталони, и
  • 1.75 инчов твърд външен колан. Външният колан се прилепва чрез велкро към вътрешния, като остава сравнително неподвижен при всякакви ваши движения - огромен плюс, отличаващ го от останалите тактически колани.

Външният колан е с molle система за закрепване на джобове по 3/4 от дължината си. Стандартните платформи за колан на полимерните кобури са съвместими по размер с външния колан. Закопчаването е реализирано с оригинална Cobra катарама с интегрирана D-халка за индивидуален рапелинг, издържаща 2+ тона тегло :face_with_raised_eyebrow:.

Недостатък на колана на ТМС е, че най-големият му размер е L, за до 36 инча кръстна обиколка. Твърдостта на колана, обаче, позволява лесно да се регулира, използвайки и последните сантиметри от дължината му.

Към момента за неделни игри ще го ползвам с кобур за XDM-а, джоб за М4 пълнител, двоен кобур за пистолетни пълнители (с платформа тип “лопатка” за бързо монтиране и сваляне от колана) и джоб за празни пълнители. За по-продължителни игри ще добавя и по-голям хоризонтален джоб с лична аптечка.

Ето и едно ревю на оригиналния колан:

6 Likes