Първо място за България в Кьолн

На завършилия в Кьолн / Германия “Internationales Airsoft-Schießturnier für Behinderte” успях да се преборя с още 42 участници от 12 държави и донесох Злато за България в генералното класиране . Турнирът беше част от програмата за популяризиране на Еърсофта сред ветераните - инвалиди :slight_smile:
На 10 метра с пистолет се класирах трети, на 3 точки от победителя
На 25 метра с щурмова карабина се класирах първи
На Field target speed range се класирах втори
На “Златен изстрел” ( по 5 изстрела на дистанция започваща от 50 метра и нарастваща с 5 метра докато остане един - Аз ) със Снайпер / ДМР отново победих като само аз улучих мишена на 125 метра 2 от 5 изстрела. На 130 не уцелих нито веднъж. Вторият остана със 105 метра и на 110, 115,120, 125 и 130 метра се състезвах сам със себе си …
Догодина - повече :slight_smile:

10 Likes

Репликите с които се състезавах :

  1. Пистолет : CYMA CM.121 Desert Eagle 50E ъпгрейднат на 0.7 джаула с мосфет и батерия 11.1 волта и сменена стоманена цев 220 мм / 6.01 мм Nuprol .
  2. Щурмова карабина : CYMA CM.513 ъпгрейдната на 2.2 джаула със Сменена цев 380 мм Madbull ; 11.1 волтова липо батерия ; гиъри 32:1 ; 22К мотор и т.н.
  3. DMR CYMA CM.518 мой проект , след който само името остана СМ.518 :wink:

2 Likes

Браво!

1 Like

Браво! Адмирации! :clap: :clap: :clap:

1 Like

Браво!
Идеята за подобен турнир не е никак лоша.

1 Like

И аз се опитвам да организирам приятели в инвалидни колички в България, по примера на колегите на Запад, но условията в които живеем хората в инвалидни колички в България са безкрайно различни. Успяхме да се съберем 3 пъти няколко човека, но с нашите инвалидни пенсии логистиката и организацията са чудовищни… Благодарение на Стивън Гейм от Англия и момчетата около него които ми покриват разходите напълно, заради доброто старо време в Ирак, Сомалия и Афганистан имах възможност да участвам в Кьолн. Не губя надежда че и у нас това начинание ще се развие и ще оживее. За сега я караме на дарения, подарени повредени реплики , които аз поправям и въоръжавам бандата, от Англия ни пращат топчета и газ и така. Бавничко, но вървим в правилната посока. Четерите инвалидни дисциплини са много интересни и дават много адреналин, и вярвам че и немалко здрави еърсофтъри биха се запалили по тези Airsoft Cripple games :wink:

2 Likes