Проект за реплика

За контекст само искам да кажа, че последната ми игра е през 2017 година и вече не се издържа :smiley:. Крастата сърби нечовешки и вече съм прекопал Gunfire, Taiwangun, Sotis, AirsoftShop и други :smiley:.

Идеята ми е да заместя сегашната ми реплика JG G36c, която ще бъде пенсионирана за неопределен период от време, сигурно завинаги. Качествата, които ми харесват в сегашната реплика, са компактността и Ambi контролите. Ползвам и двете ръце с удобство и ми трябва реплика, която е също е Ambi. Това, което не ми харесва в репликата, са слабите вътрешности, които трябва цялостно да се сменят и пласмасовото тяло. Както всеки друг в групата и аз искам далекобойност, точност и яка външност.

Оттук нататък приемам всякакви препоръки върху изборите ми и алтернативни предложения. Бива да си почешем малко езиците до март :smiley:. Репликата, която съм набелязал като основа, е Specna arms K01:


-Ambi контроли
-Къса цев
-Gearbox V2 с що годе добри и заздравени части и начална мощност около 125-130м/с. Ъпгрейд части под път и над път
-Телата на Specna са с добра репутация
-Цената си е доста добра, особено с някоя промоция

Първата вълна модификации би била скромна:
-Шимване
-Смазване
-Нова хоп-ъп гума
-Ако нещо друго в гиърбокса не вдъхва доверие да се подмени

Оттам нататък по време на игри ще се разбере какво има да се прави. Иначе, както подчертах по-рано, всеки е добре дошъл да пише долу :blush: