Мнение за ъпгрейд

Здравейте колеги,

Имам една бар 10-ка и все не я използвам, защото преди да я ъпгрейдна не бих играл с нея :grin:. Ще напиша какво мисля да направя с нея (проекта :grinning:) и бих се радвал за мнения и съвети, защото скоро мисля да поръчвам :grin:. Та да си дойдем на думата. Не мисля да правя чак уау неща с ъпгрейди за по 500-1000 лв. Смятам да взема " VSR ZERO complete upgrade gen 5" ( бутало, спусък, пружина, водач). Направил съм TDC мод и смятам да използвам стоковата камера с airsoft pro рамо. Гумата, която съм сложил е “70° MR. HU Bucking”. Ще сменя стоковия “BB loading latch” с алуминиев на airsoft pro. Ще отворя приклада и ще го напълня дунапрен (нещо такова), под външната цев на места също. Чудех се дали да взимам Sorbo pad, дали разликата е голяма, дали има смисъл?
Стоковия хоп с рамо на airsoft pro, с tdc мод ще свърши ли работа или по-добрия вариант е камера на АА? Също знам, че трябва да сменя цевта и да започна с цев и камера (или така предполагам), ще дойде ред и на цевта, просто първо ще взема кита на airsoft pro.
Благодаря на хората, които ще ме критикуват и посъветват предварително!

1 Like

Моето мнение би било да оставиш цевта за накрая. Според мен си се спрял на добра гума, другото нещо (според мен - задължително) е TDC-модът. От там нататък най-важно ще е да сложиш стоманен спусък, сиър, водач и добро бутало, за можеш да ползваш адекватна пружина. Друго основно нещо при еърсофт снайперите е компресията - тук тефлоновата лента ще бъде твой пръв приятел - омотай я върху бъкинга, така че да хваща и цевта, за да си сигурен, че между гумата и цевта не излиза въздух. Също се увери, че нозълът влиза плътно в бъкинга и също не изпуска. Дунапрен сложи навсякъде - в приклада, около магуел-а, между вънщната и вътрешната цев - няма как да прекалиш :wink:
ПП: Сорбо падовете, както и еърбейковете са малко играчка, защото намалят от скоростта на буталото, а разликата не е фрапантна, откъм звук. Препоръчвам ти да поиграеш малко и да свикнеш с ролята на снайперист, а пък за този допълнителен ъпгрейд ще дойде времето в последствие.

4 Likes

За момента съм оставил цевта за накрая. TDC мод вече има. Ами надявам се еърсофт про кита да върши работа :grin:. О тефлоновата лента вече е сложена, на гумата, на главата на цилиндъра. Дунапрена опрделено ще е Възможно най-много :grin::grin:. На водача съшо ще сложа термо шлауфка. Ами именно за това се чудех за за сорбо падовете и мисля да ги оставя за малко по-натам :grin:
Като цяло само да го сглобя и ученето като снайперист започва :grin:
Много благодаря за отговора и съветите!

1 Like