Мнение за реплика glock green gas/CO2

Здравейте, искам да си закупя реплика на глок на green gas или CO2, като в момента съм се спрял на марките Novritsch, Umarex и WE. Може ли да споделите мнения за всичките марки, някой ако притежава някоя от въпросните марки, от колко време я използва и тн. Също така какво препоръчвате и защо: грийн газ или co2? Благодаря много предварително!

Здравей, първо трябва да уточниш какво ще правиш с репликата. Ако смяташ да стреляш по хора на организираните еърсофт игри трябва да се съобразиш с началната скорост на съответните реплики. По начало някои от CO2 репликите имат твърде високи скорости и няма да бъдат допуснати до игра.

Иначе WE са класика при газовите реплики и се държат много добре. Имах реплика на Glock на WE и нямах никакви проблеми с нея повече от 4 години.

1 Like

Да, благодаря, искам да го ползвам за еърсофт игри. Може ли да споделиш кой точно модел си имал и от къде мога да си купя?

Здравей,

Не мисля, че моделът е от значение, ако репликата е на Green gas и е на WE. Може да го купиш от много места, но ако искаш сервиз може да се обърнеш към местните магазини в страната.

Здравей! Аз лично бих се ориентирал към реплика на CO2. Причините са много: по-добри резултати при ниски температури, по-добра консистенция от първия до последния изстрел, по-силен откат, генерално (но не задължително) частите на репликите на CO2 са по-здрави/подсилени, заради по-големия стрес, на който са подложени. Лично и аз не смятам, че марката има голямо значечние, в момента ще прехвърлям от глок на WE на глок на NOVRITSCH, заради фиксираната вътрешна цев и опцията за TDC настойка на хопа.

1 Like