Мнение за NOVRITSCH SSR4

Здравейте колеги,

Има ли някой, който е запознат със SSR4?

Хвърлил съм му око и няма много ревюта в тубата. Ще съм благодарен, някой да сподели мнение.

И като цяло неговите реплики дали си струват?

Благодаря!

То няма много за казване по отази реплика . Вадиш от кутията и отиваш да играеш . Разбира се репликата е правена в Китай но си е 100 % Новрич. Предлагат ги в два варианта ; Олекотена ( с повечко полимерни чаркове ) - 2.320 кг. и фул метъл ( хенд гард, ложа тръба на приклада и т.н. са от Силуминий ( сплав от силиций и алуминий ) използван в самолетостроенето - 2.750 кг . Цените са бих казал народни : 230-240 еврака за леката и до 300 евра за фул метъла . По карантията няма какво да се пипа, освен ако не ти е хоби да бърникаш от любопитство :wink: Това е бърза реплика със гиъри 16:1 и мотори 27 и 30К което с 11.1 волта ли-по вади 22-23 ( през топлите месеци е по-бърза ) изстрела в секунда .В гиърбокса всичко е прецизно подбрано от болтчетата които не са ообичайните конусни глави за кръстата отвертка ,а са с вътрешен шестограм 2 мм ,. та до нозъла. Идва перфевктно шимната и е най-тихата реплика която съм пипал . Със стоковата пружина която я водят М115 вади между 1.1 и 1.4 Джаула в зависимост от теглото на използваните топчета като с 0.2 е най-слаба и със 0.28 гр вади 1.4-1.42 Джаула . Има опция за бърз смяна на пружината , но препоръчват да не се ходи над М130. ETU електронен програмируем спусък който е сметнат за работа с батерии до 4 клетки ( 14.8 волта ) но по-добре да си е с 3 клетки . Лично мнение : Струва си всяка стотинка във вида и кондицията в която идва. По-добре е да дадеш 600-700 кинта и да получиш съвършенство, отколкото да вземеш нещо за 300 и после дълго и мъчително да наливаш кинти в ъпгрейди , които не винаги са удачни. Идва от Виена до БГ за 5-6 дена и излиза 480 лева пластмасовата и 620 лева металната .Идва с гаранционна карта за 25 години, като гаранцията важи само ако им я пратиш на тях с проблема, и ако установят че си се правил на майстор - знаеш за супата :wink:

1 Like

А дали може да се ползват пълнителите на Cyma и като цяло aftermarket пълнители, ако мога така да ги нарека? Или има разлики и трябва да са оригиналните на Novritsch?

Оригиналните за SSR4 са по 15 еврака и предлагат само мид-кап 150 ВВ. Мисля че от М4/М15 няма да станат. Виж релийз планката на Новрича .